Hieronder vindt u een aantal van de reacties van mensen die gebruik hebben gemaakt van onze muzikale omlijsting bij uitvaarten.

“Graag wil ik jullie, mede namens mijn broers, bedanken voor de bijdrage bij het afscheid van mijn vader. Wat heeft de zangeres een prachtige warme stem! Wil je ook de pianist onze dank overbrengen? We hebben veel positieve reacties gehad op jullie aanwezigheid. Het gaf een heel persoonlijke noot!”

“Heel hartelijk bedankt! Heel erg mooi, veel persoonlijker dan een CD. Het slot was zo ook erg mooi, je hoorde het buiten nog!”

“Het solo zingen en tezamen met het koor hebben wij prachtig gevonden; het heeft ons erg ontroerd en goed gedaan, omdat dit het laatste was wat wij voor onze moeder konden geven. De soliste heeft een heel mooie stem en haar voordracht was heel rustig, heel ontspannen. Geweldig!”

“Jullie muziek heeft de uitvaart van mijn moeder op een hoger niveau gebracht!”

“Hiermee wil ik jullie, namens iedereen, nog hartelijk bedanken voor jullie bijdrage van afgelopen donderdag, bij de crematie van mijn schoonvader. Bij de condoleance hebben wij nog heel veel positieve reacties mogen ontvangen over jullie. Vooral ook over het feit dat het zo duidelijk te verstaan was. Dus nogmaals onze complimenten voor je optreden!”