Live muziek, dat is vast heel duur!

Wij proberen de kosten voor u zo laag mogelijk te houden. Een zanger(es) en pianist die één stuk uit ons standaard repertoire voor u ten gehore brengen kan al vanaf 390 euro. Verder kunt u het zo bijzonder maken als u zelf wilt. Als u alle muziek tijdens de uitvaart gezongen wilt hebben door één zanger(es) met pianist en ook nog twee nummers speciaal wilt laten instuderen, dan kost u dit maximaal 650 euro. Maar u kan het nóg uitgebreider maken; misschien wilt u wel meerdere zangers of misschien wilt u dat er niet alleen in de aula wordt gezongen, maar ook nog bij het graf. Alles kan!

Een bedrijf in uitvaartmuziek? Krijg ik wel persoonlijke aandacht?

Jazeker, u heeft bij ons één contactpersoon. Deze persoon heeft alle aandacht voor u. Van 8 uur ‘s-ochtends tot middernacht is uw contactpersoon voor u bereikbaar. Het meeste contact zal telefonisch zijn, maar we kunnen ook (tegen kleine meerprijs) langskomen. Uw contactpersoon is er niet alleen om u te ontzorgen, maar is ook verantwoordelijk voor de communicatie met de musici en met uw uitvaartondernemer en uitvaartlocatie.

Hoe waarborgen jullie de kwaliteit als jullie met meerdere musici werken?

Onze musici zijn conservatorium geschoold. Hiernaast volgen zij, waar nodig,  een interne opleiding in de kunst van het musiceren op uitvaarten. Ze worden door ons begeleid totdat wij er 100% vertrouwen in hebben dat ze de door ons gewenste hoge kwaliteit van dienstverlening kunnen leveren. Na de uitvaart horen wij ook graag uw ervaringen over onze musici. Natuurlijk liever positief, maar mochten er verbeterpunten zijn dan horen wij die ook graag. Deze leiden daardoor weer tot een verbeterde dienstverlening.

Mijn vader had een hele specifieke muzieksmaak. Dat kunnen jullie zeker niet uitvoeren?

Als het stuk door een zanger(es) en pianist uitgevoerd kan worden, dan kunnen wij het ook uitvoeren. Ook al staat het niet op ons standaard repertoire, al onze musici kunnen binnen 72 uur een stuk instuderen en uitvoeren. Hier zijn wel extra kosten aan verbonden, afhankelijk van het gevraagde stuk moet u denken aan circa 100 euro.

Ik zie overal vanaf prijzen. Dat loopt vast snel op?

Bij alle vanaf prijzen staat vrij duidelijk wat er onder valt. U kunt altijd vrijblijvend persoonlijk contact met ons opnemen voor een prijsindicatie.

Kan ik ook om een specifieke zanger(es) vragen?

Mocht u bij een eerdere uitvaart genoten hebben van een zanger(es) dan is het natuurlijk mogelijk een voorkeur uit te spreken voor wie komt zingen. Wij doen vervolgens onze uiterste best om aan deze wens tegemoet te komen. Maar omdat het altijd op korte termijn is, bestaat er natuurlijk een kans dat de door u gewenste zanger(es) niet beschikbaar is. Mocht dat het geval zijn dan nemen wij contact met u op om te overleggen wat u wilt.