Hieronder vindt u onze meest geleverde diensten:

Heeft u moeite om een keuze te maken uit alle muziek die de overledene mooi vond? Wij  kunnen u voorzien van advies over wat mooi is en op welke plek in het afscheid die muziek het beste tot zijn recht komt.

Weet u precies wat u wilt? Heeft u de cd’s al klaar liggen en wilt u eigenlijk alleen een Ave Maria live? Of misschien alleen twee liederen uit het liedboek? 

Of wilt u graag begeleid worden bij het complete traject, van het uitkiezen van de muziek tot het uitvoeren ervan? U wilt graag dat het merendeel van de muziek live uitgevoerd wordt. U wordt door ons ontzorgd op het muzikale vlak. Wij houden voor u contact met de uitvaartverzorger en de musici zodat alles op rolletjes verloopt. 

Alles is mogelijk.

Vindt de uitvaart plaats in een kerk of wilt u graag een religieus tintje aan het afscheid in het uitvaartcentrum? Door onze uitgebreide ervaring kunnen wij u zeer goed helpen met het samenstellen van een religieus afscheid.

Staat wat u zoekt niet hierbij, neem dan contact met ons op. Wellicht kunnen wij u toch ten dienste zijn door ons uitgebreide netwerk.