Weet u precies wat u wilt? Heeft u de cd’s al klaar liggen en wilt u eigenlijk alleen een Ave Maria live? Of misschien alleen twee liederen uit het liedboek? 

Of wilt u graag begeleid worden bij het complete traject, van het uitkiezen van de muziek tot het uitvoeren ervan? U wilt graag dat het merendeel van de muziek live uitgevoerd wordt. U wordt door ons ontzorgd op het muzikale vlak. Wij houden voor u contact met de uitvaartverzorger en de musici zodat alles op rolletjes verloopt. 

Alles is mogelijk.

U neemt contact met ons op en we bespreken wat u graag aan muziek op de uitvaart zou horen. Mocht u nog geen idee hebben dan proberen wij u, op basis van onze jarenlange ervaring, inspiratie te geven over de muziek en de plaatsing ervan in de uitvaart. Tevens bespreken wij of u nog bepaalde voorkeuren heeft. Aan het eind van het gesprek, als alle wensen duidelijk zijn, kunnen wij u vertellen wat het totaal gaat kosten.

Tot de uitvaart zorgen wij dat ook de communicatie op het muzikale vlak tussen uw uitvaartondernemer, het uitvaartcentrum/kerk en de musici vlot loopt. Mocht u in de dagen voor de uitvaart nog vragen of wijzigingen hebben dan zijn wij 15 uur per dag voor u bereikbaar, ook in het weekend.

Wij doen onze uiterste best om alles mogelijk te maken. Uiteindelijk gaan wij voor écht alles wat een zanger(es) en pianist kunnen doen. Muziek bij het graf, muziek in de welkomstruimte, live muziek waar u maar wilt.

Tegen meerprijs is het mogelijk om stukken op verzoek in te studeren (mits 72 uur voor de uitvaart bekend) of om een piano mee te nemen, mocht deze niet aanwezig zijn.

Het zingen van van één lied uit het standaardrepertoire begeleid door een pianist kunnen wij u aanbieden vanaf 390 euro. Een complete muzikale omlijsting uit het standaardrepertoire bieden wij aan vanaf  540 euro.*

* Hemelsbreed binnen 20km van het Prins Clausplein (Den Haag) rekenen wij geen reiskosten. Daarbuiten in overleg. Alle prijzen zijn exclusief BTW.

Terug naar Diensten