Vindt de uitvaart plaats in een kerk of wilt u graag een religieus tintje aan het afscheid in het uitvaartcentrum? Door onze uitgebreide ervaring kunnen wij u zeer goed helpen met het samenstellen van een religieus afscheid.

Onze ervaring met uitvaarten is gestart vanuit de kerk. Bij diverse kerkelijke uitvaarten hebben wij de muzikale omlijsting verzorgd. Vaak als er geen koor aanwezig was, maar ook zeer regelmatig als aanvulling op het aanwezige koor.

In de loop der jaren hebben we gemerkt dat er een verschuiving is van de uitvaart vanuit de kerk, naar een uitvaart met een kerkelijk tintje in een uitvaartcentrum. Op dit moment is het bij ons een van de meeste gevraagde vormen van uitvaarten, zowel bij crematies als begrafenissen.

Zodoende hebben wij er ook veel ervaring mee kunnen opdoen. Wij weten welke liederen uit de kerkbundels vaak gezongen worden, maar ook welke gezangen vaak gevraagd worden.

Maar wilt u nu juist iets wat niet standaard is, maar wel een kerkelijk tintje heeft, dan hebben wij nog een aantal hele mooie en geschikte gezangen.

Neem voor meer informatie contact met ons op.


Terug naar Diensten